Onze accu’s voor landbouwvoertuigen brengen startkracht naar het veld. 

Landbouwvoertuigen moeten efficiënt zijn om de vele en veeleisende taken uit te voeren. Wij bieden een verscheidenheid aan accutechnologieën die geschikt zijn voor een breed scala aan landbouwtoepassingen. Ons assortiment omvat accu’s, variërend van maaidorsers tot tractoren en elektrische kruiwagens. Daarnaast bieden wij individueel advies, zodat u snel en eenvoudig de juiste accu voor uw voertuig kunt vinden. 

OPTIMA Accu 

Optima Red Top S 4.2 

In deze speciale aanbieding willen wij u onze Optima Red Top S 4.2 aanbieden voor een speciale prijs. Het is zeer goed in staat om zelfs de zwaarste machine aan de gang te krijgen. Hun bijzondere robuustheid tegen tussen- en diepontlading maakt ze tot een resistente en betrouwbare metgezel in elke toepassing. Afgezien van het feit dat Optima een bewezen merk is, zijn er ook andere voordelen in het voordeel van dit model, zoals een sterke trillingsbestendigheid, onderhoudsvrijheid, een lange levensduur en een snelle oplaadtijd. 

Optima-accu’s beschikken over de zogenaamde spiraalceltechnologie en zetten nieuwe maatstaven in de AGM-sector. Dit ontwerp biedt een groter oppervlak voor de chemische reactie en verbetert de energie-output. Optima heeft sinds het begin van de jaren 1990 meer dan 100 miljoen spiraalcellen geproduceerd, dus het heeft een schat aan ervaring die ons een betere kwaliteit en hogere prestaties geeft. 

Voordelen: 

  • Hoog rotatievermogen met kleinere accuafmetingen 
  • Hoger stroomverbruik tijdens het opladen 
  • Vrijwel lekvrij 
  • Bijzonder goed bestand tegen schokken en trillingen 

Andere accu’s van alle soorten 

Natuurlijk hebben we ook beproefde natte accu’s voor het starten van uw machines. Hier vindt u een breed scala aan producten met goede prestaties van Varta, evenals ons eigen merk Powerboozt.