Trojan® LITHIUM-ION – 48V Golf

We brengen je naar de 19e hole.

Of u nu op de golfbaan bent, een vakantiepark, of resort, Trojan® lithium-ion batterijen brengen u verder dan verwacht. Eén keer opladen brengt u maar liefst 15% verder dan de toonaangevende lithium-ionbatterijen van de concurrentie! En dankzij de mogelijkheid om meerdere batterijen te combineren, kunt u met de Trojan lithium-ion batterijen onbeperkte afstanden afleggen.

 Minder tijd om op te laden, meer tijd om te rijden.

Trojan lithium-ion batterijen leveren ongeëvenaarde prestaties in een mum van tijd – een volledige lading wordt bereikt in minder dan vier uur. Bovendien hoeven ze meestal maar één keer tijdens de levensduur van een voertuig te worden vervangen.

 Onderhoud is niet leuk, dus hebben we het afgeschaft.

Het lichte ontwerp van onze nieuwe Trojan lithium-ion batterijen zorgt voor een efficiëntere werking en vermindert de slijtage van uw golfkar. Omdat lithium-ion batterijen niet gassen behoren corrosie van de polen en schade aan de golfcar tot het verleden. Het reinigen van uw batterijen om de paar maanden is niet ook niet meer nodig.

 De hoogste testnormen worden gehandhaafd.

Net zoals Trojan Battery altijd de wereldwijde standaard voor tractiebatterijen heeft gezet, zorgen wij ervoor dat elke lithium-ion batterij voldoet aan de strengste Society of Automotive Engineers tests voor duurzaamheid en vibratie of deze zelfs overtreft.

 

De nieuwe GC2 Lithium-Ion batterij van Trojan

 

   •     Groter bereik

   •     Sneller opladen

   •     Onderhoudsvrij

   •     Gecertificeerde veiligheidsnormen

   •     Duurzaamheid in het veld

D O W N L O A D

Datasheet Trojan TR GC2-48-G

PDF (454 kB)
engl.

Trojan LITHIUM-ION User Guide

PDF (1,91 MB)
engl.