Onze mobiele energiecentrales: Maximale energie, onbeperkte mogelijkheden

Ongeacht uw individuele toepassingsgebied – of u nu de ongerepte natuur verkent, in de bouw werkt of in afgelegen werkgebieden – onze veelzijdige reeks mobiele krachtcentrales is zorgvuldig ontworpen om de perfecte oplossing te bieden voor elke specifieke vereiste.

Met onze energiecentrales ervaar je totale vrijheid, waar je ook bent. Geen zorgen meer over lege batterijen, onbetrouwbare stroombronnen of plaatsen waar toegang tot elektriciteit schaars is. Onze mobiele energiecentrales zorgen ervoor dat je altijd een betrouwbare stroomvoorziening hebt, ongeacht de omgeving.
Onze compacte modellen worden gekenmerkt door hun lichtgewicht ontwerp zonder aan prestaties in te boeten. Ze zijn sterk genoeg om je belangrijkste elektronische apparaten van stroom te voorzien en zijn perfect voor kampeerexpedities, buitenavonturen of dagelijks gebruik. Blijf verbonden in elke situatie en geniet van al het comfort dat je nodig hebt.

In ons brede assortiment vind je niet alleen compacte metgezellen, maar ook ons vlaggenschipmodel, dat topprestaties en maximale flexibiliteit biedt. Met dit topproduct kun je zelfs de meest veeleisende taken aan en kun je elke uitdaging aan.

TRIMAXX easy

Onze meest compacte modellen – de ideale reisgenoten en betrouwbare krachtbronnen. Ondanks hun kleine formaat verrassen ze met indrukwekkende prestaties en indrukwekkende veelzijdigheid. Deze handige apparaten voorzien niet alleen je elektronica betrouwbaar van stroom, maar kunnen ook met gemak kleinere huishoudelijke apparaten en gereedschap aan. Ze zijn de perfecte oplossing voor kampeertrips, noodsituaties of spontane uitstapjes in de natuur.

TRIMAXX professional

De indrukwekkende krachtbron in een verrassend formaat! Onze Powerstations modellen 3.0 en 5.0 maken indruk met hun snelle oplaadfunctie en betrouwbare veiligheidsfuncties. Thuis als betrouwbare back-upoplossing of onderweg met de auto – deze powerstations bieden altijd betrouwbare energie in een verrassend krachtig pakket. Dankzij hun intelligente noodstroomfunctie ben je altijd perfect uitgerust, zelfs als anderen in het donker zitten.

TRIMAXX uitbreidingen

Onze uitbreidingen voor draagbare stroomstations zijn de perfecte aanvulling op je PPS 2.0, PPS 3.0 en PPS 5.0. Hiermee kun je eenvoudig de capaciteit van je Powerstation verhogen om veeleisende taken en langere avonturen met gemak aan te kunnen. Of je nu mobiele werkplaatsen hebt of je apparaten in afgelegen gebieden gebruikt, deze uitbreidingen geven je het extra vermogen dat je nodig hebt zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Alle Trimaxx producten

TRIMAXX PPS 1.2 easy

TRIMAXX PPS 1.2 easy

Betrouwbare voeding, onafhankelijk van tijd en plaats voor een breed scala aan toepassingen. Maakt indruk met een capaciteit van 992 Wh en een maximaal stroomverbruik van 3600W. Er kunnen 10 apparaten tegelijk worden aangesloten.
TRIMAXX PPS 2.4 easy
Betrouwbare voeding, onafhankelijk van tijd en plaats voor een breed scala aan toepassingen. Maakt indruk met een hoge capaciteit (2232Wh) en een max. opgenomen vermogen van 5000W. Er kunnen 14 apparaten tegelijk worden aangesloten.
TRIMAXX PPS 2.0 professional
Betrouwbare voeding, onafhankelijk van tijd en plaats voor veeleisende toepassingen. Maakt indruk met een indrukwekkende capaciteit (2048Wh) en een max. stroomverbruik van 5000W. Bovendien kunnen er 14 apparaten tegelijk worden aangesloten.
TRIMAXX PPS 3.0 professional
 

Betrouwbare voeding, onafhankelijk van tijd en plaats voor veeleisende toepassingen. Maakt indruk met zijn noodstroomfunctie, hoge capaciteit en een maximaal opgenomen vermogen van 7000 W. Er kunnen 15 apparaten tegelijk worden aangesloten.

TRIMAXX PPS 5.0 professional
Betrouwbare voeding, onafhankelijk van tijd en plaats voor veeleisende toepassingen. Maakt indruk met zijn noodstroomfunctie, hoge capaciteit en een maximaal opgenomen vermogen van 7000 W. Er kunnen 15 apparaten tegelijk worden aangesloten.
TRIMAXX PV-220 zonnepaneel
Onze zonnepanelen bieden onafhankelijkheid. Geïntegreerd met energiecentrales leveren ze continu schone energie voor avonturen of als back-up. Opvouwbare panelen zorgen voor een flexibele combinatie en bescherming tegen stroomuitval.
TRIMAXX PPS 2.0 X
Dankzij onze krachtige uitbreidingsmodule voor de TRIMAXX PPS 2.0 en 3.0 modellen bieden we je een uitstekende oplossing om de prestaties van je draagbare energiecentrales te maximaliseren. De uitbreidingsmodule biedt de cruciale energiestoot die je nodig hebt om je elektronische apparaten altijd en overal te laten werken.
TRIMAXX PPS 5.0 X
Mit unserer Hochleistungs-Erweiterung für das herausragende TRIMAXX 5.0 Flagschiff präsentieren wir eine Spitzenlösung, um die Leistungsfähigkeit Ihrer mobilen Powerbank entscheidend zu steigern. Dieses innovative Zusatzmodul verschafft Ihnen einen beeindruckenden Leistungsschub, der sicherstellt, dass Ihre elektronischen Geräte stets zuverlässig mit Energie versorgt werden, selbst in anspruchsvollen Situationen.

Meer informatie over TRIMAXX?

13 + 2 =

De vrijheid van zelfstandig kamperen: de voordelen van een energiecentrale met zonnepaneel

Kamperen wordt steeds comfortabeler en duurzamer dankzij moderne technologie. Een Powerstation aangedreven door een zonnepaneel opent een wereld van mogelijkheden voor outdoor enthousiastelingen. Hier zijn enkele opmerkelijke voordelen:

Duurzame energiebron: uitgerust met een zonnepaneel maakt het Powerstation gebruik van de onbeperkte energie van de zon om elektrische apparaten op te laden. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt en verkleint de ecologische voetafdruk van de kampeerder.

Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet: Een van de grootste voordelen van een elektriciteitscentrale op de camping is de onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Of je nu kampeert in afgelegen bossen, op het strand of in de bergen, je bent niet langer afhankelijk van conventionele energiebronnen. Hierdoor kun je buiten de gebaande paden reizen en adembenemende plekken ontdekken zonder de luxe van elektrische apparaten.

Flexibiliteit en gemak: Het energiestation biedt een verscheidenheid aan aansluitingen die het mogelijk maken om verschillende apparaten tegelijkertijd op te laden en te gebruiken. Van smartphones tot camera’s tot laptops, je kunt zonder compromissen verbonden blijven en je avonturen vastleggen.

Compact en draagbaar: Moderne stroomstations zijn compact en licht, waardoor ze ideaal zijn voor op de camping. Of je ze nu meeneemt in je rugzak of opbergt in de auto, deze apparaten nemen weinig ruimte in en zijn gemakkelijk te hanteren.

Noodreserve: Een energiecentrale kan ook dienen als noodreserve. In het geval van een plotselinge stroomstoring of onvoorziene situaties buitenshuis, biedt het een betrouwbare energiebron voor belangrijke apparaten zoals zaklampen of communicatieapparatuur.

Al met al breidt een energiecentrale met opvouwbaar zonnepaneel de mogelijkheden van kamperen aanzienlijk uit. Het biedt duurzame energie, onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet en de vrijheid om te genieten van de schoonheid van de natuur buiten de gebaande paden. Investeren in deze moderne technologie maakt kamperen niet alleen comfortabeler, maar ook milieuvriendelijker.