Over ons

De Hoeve Multipower is in 1995 begonnen als exclusief importeur en distributeur van Optima Accu’s voor de markt in de Benelux. De optima’s accu’s leveren een ongekende kracht en performance. Het onverwoestbare design maakt ze een ideale accu onder extreme omstandigheden. Met het succes van de Optima serie is de Hoeve gegroeid en zijn er steeds meer merken toegevoegd aan het assortiment om in alle energiebehoeften te kunnen voorzien. Merken als Varta, Trojan, Leoch en Relion staan ook allen bekend vanwege hun kwaliteit en bedrijfszekerheid. Eigenschappen die in elke branche van levensbelang zijn.

Het team van de Hoeve heeft een expertise opgebouwd in energietechniek die onmisbaar is bij het bepalen welke oplossing de juiste is voor de klant. Elke toepassing en markt heeft zijn eigen condities en eisen. De specialisten van de Hoeve worden door de producenten regelmatig getraind om zo de klanten te kunnen voorzien van de juiste en actuele informatie.

Naast accu’s biedt de Hoeve ook een uitgebreid assortiment aan acculaders, omvormers en aan energietechniek gerelateerde producten van bekende merken als Studer, Cotek en Optimate.

Het complete assortiment, optimale logistieke dienstverlening en de uitgebreide expertise hebben de Hoeve gemaakt tot de toonaangevende totaalleverancier op accugebied die het vandaag de dag is.