In een wereld waar mobiliteit en duurzaamheid hand in hand gaan, schittert Sunlight Electrolife als een pionier op het gebied van energieopslag. Met onze innovatieve Lithiumaccu’s bieden we een revolutie in draagbare energieoplossingen voor verschillende toepassingen: Golfwagens,Campers, Boten, Schoonmaakmachines, Hoogwerkers

Het verhaal begint met de uitdaging van een beperkte actieradius en het ongemak van traditionele loodzuur batterijen. De Missie van Sunlight was mobiliteit zonder grenzen. De sleutel lag in slimme betaalbare koppelbare accu’s die niet alleen lichter waren maar ook de mogelijkheid bieden om de actieradius te vergroten door meerdere accu’s met elkaar te verbinden. De Sunlight Lithium ElectroLiFe zijn er in 25,6V 48Ah, 38,4V24Ah en 51,2V 24Ah. Binnenkort is de nieuwe versie leverbaar waarbij het amperage een stuk omhooggaat. 51,2V 30Ah.

Het Plug & Play ontwerp van Sunlight Lithium maakt het installatie proces moeiteloos.  Geen gedoe meer met ingewikkelde bedrading of zware accu’s tillen.  Met de ElectroLiFe accu’s hoef je alleen maar de accu’s aan te sluiten en je bent ‘ready to go’

De Sunlight Lithium accu’s zijn scherp geprijsd waardoor duurzame energie voor in iedereen binnen handbereik is.

  • Plug & Play
  • Licht qua gewicht
  • Grotere actieradius
  • Tussendoor laden geen probleem
  • Duurzaam

Sunlight ElectroLiFe Brochure

 

 

 

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE: 0416 – 69 31 55