Op zoek naar een Trojan batterij met bijzonder lange levensduur? Een onderhoudsvrije accu die bestand is tegen extreme temperaturen én tussenladingen?

  1. MOTIVE-LINE
  2. SOLAR-LINE

Maak kennis met Trojan AES! Trojan AES is een volledig nieuwe productlijn van de Amerikaanse fabrikant gebaseerd op AGM technologie. De batterijen bieden een levensduur 3x zo lang in vergelijking met een standaard AGM versie. Naast bijzonder duurzame prestaties behouden de accu’s een hoge capaciteit bij extreem diep ontladen. Bovendien functioneren ze uitstekend bij warme temperaturen en zijn ze beter bestand tegen tussentijds bijladen.

 

TROJAN AES

  • De brug tussen AGM en Lithium
  • 1.200 cycles bij 100% DoD
  • 3.000 cycles bij 50% DoD
  • Lage TCO (Total Costs of Ownership) zelfs in vergelijking met Lithium
  • Gedegen technologie
  • 3 jaar garantie

 

TROJAN AES

  • Geeft tot 3x meer cycli en vermogen in vergelijking met een standaard AGM batterij
  • Minder gevoelig voor slechte laadomstandigheden, zoals gedeeltelijk laden in plaats van volledig laden, extreem diepe cycli (tot 100%), in extreme temperaturen, dankzij een uiterst robuust ontwerp. (Potentieel om zelfs het aantal accu’s te verminderen dat bijvoorbeeld in de scheepvaart wordt gebruikt, vanwege de 3 x cycluslevensduur bij 100% DOD)

 

 

 

 

 

 

 

 

PDF: AES ALL MARKETS LEAFLET

PDF: TROJAN AES MODELLEN