Geachte relatie

Sunlight Group Energy Storage Systems (Sunlight Group) zet haar robuuste expansieplan voort via de overname van 51% van het aandelenkapitaal van A. Müller GmbH Industriebatterien-Stromversorgungssysteme, de moedermaatschappij van de Hoeve Multipower BV.

Dit betekent dat de Hoeve Multipower BV, vanaf nu deel uit zal maken van de Sunlight Group Energy Storage Systems (Sunlight Group), een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in geïntegreerde en innovatieve energieopslagoplossingen

Met deze overeenkomst zullen de relaties van de Hoeve Multipower BV kunnen profiteren van het verkoop- en servicenetwerk van de Sunlight-groep op de Europese en Amerikaanse markt, met name wat betreft het assortiment Sunlight lithium-ionproducten. Sunlight voorziet de internationale markt van innovatieve producten, geproduceerd en geassembleerd in haar ultramoderne faciliteiten in Griekenland, Italië en de VS, en gedistribueerd naar meer dan 100 landen via haar verkoopkantoren en geautoriseerde partnernetwerken.

De Hoeve Multipower BV zal haar lokale aanwezigheid in de Benelux voortzetten en uitbreiden door het leveren van uitstekende service, batterij-expertise en beschikbaarheid van ’s werelds toonaangevende merken op het gebied van batterijen, laders en energiesystemen voor de automobiel-, industrie-, en duurzame energiemarkten. Deze overeenkomst stelt de Hoeve Multipower BV in staat om als energiepartner samen met haar klanten de markt verder te ontwikkelen.

Voor meer lokale informatie klikt u op: www.dehoevemultipower.nl of www.dehoevemultipower.be

Voor het volledige persbericht klik op deze link:

https://www.the-sunlight-group.com/en/global/articles/sunlight-group-further-expands-with-the-acquisition-of-51-of-a-muller-gmbh