Trojan introduceert de nieuwe Trojan AES Battery voor vloerreinigingsmachines, hoogwerkers, intern transportmateriaal, golfvoertuigen en andere toepassingen.

De onderhoudsvrije AES batterij van Trojan zorgt voor een maximale levensduur en verlaagt de  total cost of ownership  in vergelijking met de standaard AGM-technologie. Hij werkt ook in een gedeeltelijke ladingstoestand zonder schade.

De robuuste premium VRLA-batterij levert een consistente, ongeëvenaard hoge output en tot drie keer de levensduur van standaard AGM-batterijen, vooral in extreme deep-cycle, deel ladingen of veeleisende omgevingen.

De Trojan AES batterij overtreft concurrerende producten :

  • Levensduur: Tot 3x meer cyclusduur dan traditionele AGM zorgt ervoor dat u uw werk kunt afmaken                                      (2500 cycli bij 60% DoD vs 1200 cycli voor AGM).
  • Zware omstandigheden: Robuuste prestaties in extreme omstandigheden en barre temperaturen.
  • Onschadelijke gedeeltelijke oplading: Getest om langdurige deel opladingen te weerstaan, zonder schade.

 

GEAVANCEERDE  CARBON TECHNOLOGY VERLENGT LEVENSDUUR EN STROOMLIJNT WERKZAAMHEDEN

Sommige traditionele AGM-batterijen moeten na elke cyclus volledig worden opgeladen om corrosie, sulfatering en vroegtijdige uitval te voorkomen. Toch wordt dit vaak verwaarloosd.De AES Battery van Trojan is ontworpen met een gepatenteerd koolstofadditief en DCS-technologie om in een gedeeltelijke ladingstoestand te werken met behoud van zowel het negatieve actieve materiaal als het positieve materiaal.