De Hoeve Multipower en Studer-Innotec tekenen lange termijn distributieovereenkomst voor de Benelux

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hoeve Multipower is de toonaangevende specialist voor mobiele energieopslag-oplossingen en voor DC/AC energievoorzieningen in de Benelux. Studer-Innotec is de hoogwaardige fabrikant van omvormers, omvormer/laders en MPPT solar laadcontrollers uit Zwitserland. Beide bedrijven hebben een meerjarige overeenkomst getekend om hun zakelijke relatie te intensiveren.

De belangrijkste doelstelling is om actief bij te dragen aan een duurzame toekomst waarin stand-alone, off-grid/on-grid en zonne- of windenergie oplossingen een sleutelrol spelen. Hoogwaardige en duurzame energieopslagproducten staan aan de basis van het productassortiment van Studer-Innotec. Distributie en installatie van deze producten vereisen vaardigheden, kennis en ervaring. De Hoeve Multipower is gekwalificeerd als Premium Partner voor de distributie van alle Studer-Innotec producten in de Benelux.

De Hoeve Multipower en Studer-Innotec hebben een zakelijke relatie van meer dan 20 jaar. De nieuw opgezette overeenkomst bevestigt deze goede relatie en zal deze verder uitbouwen. Beide bedrijven geloven dat draagbare energieopslag, onafhankelijke en off-grid oplossingen de steeds toenemende vraag naar energieverbruik zullen aanjagen. Deze samenwerking zal de positie van beide bedrijven op de Benelux-markten verder versterken.

Tegelijkertijd lanceert Studer-Innotec de Next3 actief op de Benelux-markt. Gedreven door overheidsregulering zal energieopslag voor thuisgebruik in de nabije toekomst enorm aan belang winnen. Overbelasting van het net en balanceren van het zonne-energieverbruik zullen voor veel huishoudens een sleutelrol gaan spelen. De Next3 is de hoogwaardige oplossing voor energie-onafhankelijkheid, mobiliteit door zonne-energie en residentiële minigrids. Als Premium Partner zal de Hoeve Multipower alle benodigde informatie, training en installatie advies leveren aan de Benelux markt.