De Hoeve Multipower en Lemania Energy ondertekenen lange termijn distributieovereenkomst voor Benelux-landen

De Hoeve Multipower is de toonaangevende specialist voor mobiele energieopslag-oplossingen en leverancier van oplossingen voor DC/AC energievoorzieningstoepassingen in de Benelux. Lemania Energy is de hoogwaardige ontwikkelaar en producent van accu randapparatuur uit Zwitserland. Beide bedrijven hebben een meerjarige overeenkomst getekend om hun zakelijke relatie te intensiveren.

Hoofddoelstelling is het verbeteren van de Benelux distributiestructuur van accu complementaire producten zoals testers, boosters en laders. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en Zwitserse perfectie liggen aan de basis van het productassortiment van Lemania Energy. Distributie en installatie van deze producten vereisen vaardigheden, kennis en ervaring. De Hoeve Multipower is geselecteerd als voorkeursdistributeur voor alle Lemania Energy producten in de Benelux.

De Hoeve Multipower en Lemania Energy startten hun zakenrelatie 3 jaar geleden. De nieuwe overeenkomst zal deze relatie verder uitbouwen. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat accu-gerelateerde accessoires van hoge kwaliteit werkplaatsen en accuspecialisten zullen helpen om hun klantentevredenheid te verbeteren en de levensduur van de accu’s van de eindgebruiker te maximaliseren. Deze samenwerking zal de positie van beide bedrijven op de Benelux-markten verder versterken.