MOBI-CC OMVORMER EN ACCULADER IN ÉÉN

De MOBI-CC combi-omvormer vormt de 12 volt gelijkstroom van de accu om naar een 230 volt wisselstroom en laadt zowel de serviceaccu als ook de startaccu zodra hij verbonden is met landstroom. Hij is ontwikkeld voor continue gebruik, daarmee zeer geschikt voor toepassing in campers en hij levert ook bij zware belasting een zuivere sinus. Ideaal voor magnetron, koffiemachine of de acculader van de fietsaccu, gewoon voor alles want het kan allemaal.

De Mobi-CC heeft een laag zelfverbruik wat weer accucapaciteit spaart. Schakelen tussen landstroom en stroom uit de accu’s gaat vanzelf, zonder dat de aangesloten apparatuur dat merkt. Je hebt geen aparte schakelbox nodig en hoeft geen stekkers om te steken. De MOBI-CC alles in één combi-omvormer regelt  het vanzelf. Op het MCK display kun je eenvoudig de status van de beide accu’s aflezen als ook het vermogen, time to go, temperatuur en eventueel geprogrammeerde alarmen. De MOBI-CC is leverbaar in 2000 Watt (instelbaar tot max 100A laadstroom) en 3000 Watt (instelbaar tot max 150A laadstroom) Geschikt voor vrijwel alle soorten accu’s, ook Lithium.

De Hoeve Multipower BV – 5144 ND Waalwijk – +31 (0)416 693155 – info@de-hoeve.nl – www.de-hoeve.nl