NEWS  

We zijn erg trots te kunnen aankondigen dat de nieuwe Studer Next3 combi-omvormer vanaf nu beschikbaar is!

De allereerste Studer next3 heeft recent de fabriek verlaten. Dit is de eerste stap voor een gloednieuwe generatie omvormers. De Next3 zal in de loop van de tijd worden aangeboden in verschillende vermogens om systemen, variërend van een paar kVA tot meer dan 100kVA te ondersteunen.

De Next3 hybride omvormer is het tastbare resultaat van ons R&D werk en biedt een vermogen van 16kVA 3ph met een geïntegreerde MPPT van 16kW. Het is beschikbaar met een digitale 7″ touch-screen interface en geïntegreerde aansluitingen zoals LAN, CAN, RS485.

De next3 is een modulaire omvormer die elk jaar nieuwe functies beschikbaar stelt door ze gewoon te downloaden. Hij biedt ook een ongeëvenaarde flexibiliteit en, door het ontwerp, besparingen op alle gebieden: transport, montage, installatie en inbedrijfstelling.

Profiteer van onze speciale introductie aanbieding en ontdek de next3!

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.