Jaarlijks organiseerden we de Studer Qualidays waarbij we onze partners uitnodigen om niet alleen het kennisniveau op te frissen maar vooral ook om het naar een hoger niveau te brengen.

Deze Studer trainingen werden altijd druk bezocht waarbij er veel ruimte was om vragen te stellen of om een specifieke casus voor te leggen. Vanwege de Corona kunnen we geen trainingen organiseren bij De Hoeve Multipower in Waalwijk maar bieden we je de graag de mogelijkheid om via TEAMS deel te nemen aan de virtuele trainingen van Studer.

 

Het volgen van de trainingen is voor de deelnemers kosteloos maar let op: De video-verbinding laat maar een maximaal aantal deelnemers toe.

Tijdig inschrijven is daarom van groot belang.

Programma:

29 April 2021, Aanvan 9 uur:  Toepassingen en casestudy’s

Laat je inspireren door de meeste iconische installaties die onze klanten wereldwijd met Studer hebben gebouwd.

Ervaar waarom ze ervoor hebben gekozen om met de producten van Studer te werken.

Verrijk je kennis betrekking tot off-grid, eigen verbruik en backup-installaties. De mogelijkheden met Studer zijn enorm.

 

4 Mei 2021, aanvang 9 uur: Lithium accu’s

Lithiumtechnologie voor opslagsystemen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen . De meeste lithiumbatterijen vereisen communicatie tussen hun BMS en de rest van het systeem. Wat zijn de voordelen in combinatie met de omvormer-laders van Studer?

 

7 Mei 2021, aanvang 9 uur: Webportal- en monitoring

Om uw installatie te monitoren is een geavanceerde systeem nodig. Je wilt snel en eenvoudig kunnen monitoren hoeveel energie er wordt geproduceert en verbruikt. Bij voorkeur via je smartphone of webbrowser. Studer heeft de afgelopen jaren veel inspanningen geleverd om klanten de meest betrouwbare oplossingen voor dit nieuwe digitaliseringstijdperk te bieden. Ontdek welke ze zijn!

 

11 Mei 2021, aanvang 9 uur: Gedecentraliseerde minigrid

Met meer dan 10 jaar ervaring in het veld heeft Studer een sleutelrol toegekend gekregen in deze nieuwe markt. Observeer welke minigrid systemen momenteel vanuit de Zwitserse Alpen naar Sub-Sahara gebied rennen, en profiteer van de ervaring van dee betrokken Studer- ingenieurs.

 

De trainingen worden gegeven in het Engels en je kunt je per training aanmelden.

Via de live chat-functie is het mogelijk om vragen te stellen.

 

Aanmelden gaat via deze link:
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=CTEgNtcfvk6Rucn7ym9zdoSNY1lkOq5KlIqp70EcnrRUOTQwOVBOU0JYSlJDT01TVFFRQ00wU1ZPOC4u

Stuur de link gerust door naar je collega’s en andere mogelijk geïnteresseerden.