Powerboozt het huismerk van de Müller-groep/De Hoeve Multipower

De verse voorraad PowerPoozt Rhino-L Zuivere Sinus Omvormers is er klaar voor om voor je aan de slag te gaan in je camper, caravan, sloep of boot, (Service)voertuig of vrachtwagen. Van 12, 24 of 48Vdc naar 230Vac met vermogens tussen de 300Watt tot maar liefst 4000Watt…. Direct leverbaar.

Vanwege de 230Vac zuivere sinus is deze kwaliteitsomvormer zelfs geschikt voor het voeden van gevoelige apparatuur zoals bijvoorbeeld acculaders voor fietsaccu’s en elektrisch gereedschap.

De Rhino-L is voorzien van een helder display waarop accustatus, spanning en het vermogen af te lezen is. Zo weet je precies wat je verbruik is en wat je accu nog aan capaciteit heeft.
Mocht dat overbodig zijn, kies dan voor het basismodel PowerBoozt Rhino. Dezelfde kwaliteit maar dan zonder LCD.

Aansluitkabels worden vanzelfsprekend meegeleverd en optioneel zijn twee types afstandsbediening leverbaar: Bedraad en draadloos.

Houdt wel rekening met de veiligheid aan boord met betrekking tot 230volt wisselstroom en pas een isolatiebewaker toe, bijvoorbeeld de PowerBoozt IBW 230-25.
Of informeer bij De Hoeve naar de mogelijkheden en oplossingen. Liever een omvormer met geïntegreerde acculader ? Of voor een andere toepassing of compleet systeem ?

Toevallig hebben we daar ook verstand van, dus neem gerust contact op.

                                                                                                 

Download PDF: Power Boozt Rhino