Trojan® – Ervaring en betrouwbaarheid sinds 1925

Met meer dan 90 jaar ervaring is Trojan Battery Company sinds de oprichting in 1925 de grootste fabrikant ter wereld van blokvormige, cyclusvaste aandrijfbatterijen. Of het nu gaat om Deep-Cycle, Deep-Cycle AGM of gel-accu’s. Trojan staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoge verwerkingsnormen. Klanten wereldwijd vertrouwen op Trojan deep-cycle batterijen voor toepassingen op het gebied van:

 • Elektrische aandrijving in voertuigen (E-Vehicle – EV)
 • Luchtwerkplatformen (AW),
 • Reinigingsmachines (Vloermachine – FM),
 • Marine en Caravanning (Marine/RV – MR)
 • Hernieuwbare energie en zonne-energie (RE)

Talrijke fabrikanten gebruiken Trojan batterijen als originele uitrusting
met de verschillende lijnen zoals Signature, Premium of Industrial.

 

We zijn een langdurige partner van Trojan
en Master Distributeur
voor uw Trojan batterijen in Nederland.

D O W N L O A D

Trojan® Product Specification Guide

PDF (797 KB)
engl.

Trojan® Advantage Brochure

PDF (2.7 MB)
engl.

Trojan® User’s Guide

PDF (2,22 MB)
engl.

Topfabrikanten vertrouwen op Trojan®

Topfabrikanten van hoogwerkers vertrouwen op de betrouwbare cyclische batterijen van Trojan als originele uitrusting. Ze leveren betrouwbare prestaties in de meest veeleisende apparatuur, onder de zwaarste omstandigheden. Van schaarliften tot bijna alle hoogwerkers kunnen worden uitgerust met Trojan Battery producten:

 • Trillium™, de intelligente lithium batterijen van Trojan met een uitzonderlijke looptijd, duurzaamheid en veiligheid, zijn verkrijgbaar in 3 populaire maten om aan de behoeften van uw werkplatform te voldoen. Van hun superieure cel- en batterijontwerp tot hun intelligente, geïntegreerde diagnostiek zijn ze een geweldig alternatief voor een lithiumoplossing.
 • Reliant™ AGM met C-Max Technology™. Uitgebreide functieset voor uitstekende continue prestaties en een hoge totale energieopbrengst. Standaard is de uitzonderlijk hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Trojaanse batterijen, waar ze om bekend staan.
 • Trojan batterijen zijn voorzien van onze eigen Maxguard® T2 separator en de exclusieve Alpha Plus® paste met T2 Technology™, die een langere levensduur van de batterij, een langere gebruiksduur en minder onderhoud mogelijk maakt.
 • Duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties betekenen minder ongeplande stilstand en meer productieve werktijden!
 • De batterijen van de AC-serie zijn speciaal ontworpen voor werkplatformtoepassingen.

U kunt uw onderhoudsroutine voor de batterij ook vereenvoudigen met Hydrolink™ Watering en de besproeiingstijd van de batterij verkorten. Tegelijkertijd worden de prestaties en de levensduur van uw Trojaanse batterij gemaximaliseerd. Hydrolink is voor Trojaanse 6-volt, 8-volt en 12-volt batterijen met vloeibare irrigatie. Na installatie kan een complete set batterijen in minder dan 30 seconden worden gevuld.

Betrouwbare batterijen voor een soepele werking

 

In een industrie waar elke minuut telt en geld betekent, kan onverwachte stilstand voor elk schoonmaakbedrijf duur uitvallen. Daarom zijn uiterst betrouwbare en duurzame energiebronnen efficiënt en belangrijk. Topfabrikanten van schrobzuigmachines en veegmachines, evenals vele onderhoudsbedrijven, vertrouwen daarom op cyclusvaste en duurzame Trojan®-batterijen voor originele uitrusting of retrofitting. De soepele werking van de vloerreinigingsapparatuur van Trojan®’s betrouwbare stroomleveranciers geeft u een voorsprong in de schoonmaakbranche en zorgt ervoor dat u er glanzend uitziet!

 • Reliant™ AGM met C-Max Technology™. Verbeterde functie voor een uitstekend continu vermogen en een hoge totale energieopbrengst. Standaard is de uitzonderlijk hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Trojan batterijen, waar ze om bekend staan.
 • Trojan batterijen zijn voorzien van de eigen Maxguard® T2-scheidingstechnologie van het bedrijf en de exclusieve Alpha Plus®-pasta met T2-technologie™, die een langere levensduur van de batterij, een langere gebruiksduur en minder onderhoud mogelijk maakt.
 • Duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties betekenen minder ongeplande stilstand en meer productieve werktijden!
 • De batterijen van de AC-serie zijn speciaal ontworpen voor werkplatformtoepassingen.
 • 3 Nieuwe EU-batterijen (DIM): ideale aanpassing voor BCI- en EN-normen.

U kunt uw onderhoudsroutine voor de batterij ook vereenvoudigen met Hydrolink™ Watering en de besproeiingstijd van de batterij verkorten. Tegelijkertijd worden de prestaties en de levensduur van uw Trojaanse batterijen gemaximaliseerd. Hydrolink is voor Trojaanse 6-volt, 8-volt en 12-volt batterijen met vloeibare irrigatie. Na installatie kan een complete set batterijen in minder dan 30 seconden worden gevuld.

Gebouwd om superieure prestaties te leveren op de zwaarste en heuvelachtigste golfbanen ter wereld. Voor duurzaamheid en betrouwbaarheid gebruiken deze accu’s componenten van de hoogste kwaliteit voor maximale prestaties.

 • Trillium™, de intelligente lithium batterijen van Trojan met een uitzonderlijke looptijd, duurzaamheid en veiligheid, zijn verkrijgbaar in 3 populaire maten om aan de behoeften van uw werkplatform te voldoen. Van hun superieure cel- en batterijontwerp tot hun intelligente, geïntegreerde diagnostiek zijn ze een geweldig alternatief voor een lithiumoplossing.
 • Reliant™ AGM met C-Max Technology™. Verbeterde functie voor uitstekende continue prestaties en een hoge totale energieopbrengst. Standaard is de uitzonderlijk hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Trojan batterijen, waar ze om bekend staan.
 • Trojan batterijen zijn voorzien van onze eigen Maxguard® T2 separator en de exclusieve Alpha Plus® paste met T2 Technology™, die een langere levensduur van de batterij, een langere gebruiksduur en minder onderhoud mogelijk maakt.
 • Duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties betekenen minder ongeplande stilstand en meer productieve werktijden!

De Trojan® NEW Traveler™ 8V is een golf caddy batterij met een lange levensduur en zorgt voor een 40% langere levensduur. Het is ook voorzien van Trojan®’s interne batterijbeschermingssysteem (IBP-systeem), waarvoor patent is aangevraagd, voor betere prestaties. Trojan Ranger™ 160 langeafstandsbatterijen voor golf- en elektrische voertuigen hebben tot 35% meer reistijd tussen laadcycli. Langere afstanden kunnen dus gemakkelijk worden afgelegd. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en bewezen technologie zorgen voor consistente prestaties waarop u elke dag kunt vertrouwen. 

U kunt uw onderhoudsroutine voor de batterij ook vereenvoudigen met Hydrolink™ Watering en de besproeiingstijd van de batterij verkorten. Tegelijkertijd worden de prestaties en de levensduur van uw Trojaanse batterijen gemaximaliseerd. Hydrolink is voor Trojan® 6-volt, 8-volt en 12-volt batterijen met vloeibare irrigatie. Na installatie kan een complete set batterijen in minder dan 30 seconden worden gevuld.

Als het gaat om zware vrachtwagen- en bedrijfswagentoepassingen kan de keuze van de juiste accu het verschil maken, want niet alle zware vrachtwagenaccu’s zijn hetzelfde! De Trojan Overdrive AGM 31™ batterij is een echte cyclusbestendige batterij. Het is speciaal ontwikkeld om hoge belastingen en diepe ontlading te weerstaan. Daarom heeft de Overdrive AGM 31 een aantal functies die nodig zijn om op lange termijn hoge energie te leveren voor zware APU, omvormer en achterklep toepassingen. De Trojan® Overdrive AGM 31™ levert hoge vermogenscycli over lange perioden met 730 A koude startstroom.

 • De Overdrive AGM 31 werd ontwikkeld als een cyclusbestendige batterij om te voldoen aan de veeleisende behoeften van verwarming, airconditioning (HVAC) en APU zonder dat de vrachtwagen stationair draait.
 • De Overdrive AGM 31 levert robuustheid, duurzaamheid en deep-cycle mogelijkheden voor zware achterkleptoepassingen.
 • De Overdrive AGM 31 voorziet in de behoefte aan koeling en omvormers met consistente en betrouwbare prestaties.
 • De OverDrive AGM 31 biedt uitstekende startprestaties, zelfs in extreme weersomstandigheden.
 • De Overdrive AGM 31 accu heeft een robuuste plaatconstructie, heavy duty en zeer corrosiebestendige roosters en is voorzien van een hoge dichtheidspasta.

Of u nu met een motorboot, jacht of zeilboot op rivieren, meren en grotere zeeën reist of met caravan en camper in de natuur en op de mooiste plekken ter wereld. Voor je passie buitenshuis heb je energie nodig – ook voor je uitrusting. Geniet van uw vrijheid met uw favoriete boot of camper met fietsbestendige accu’s van Trojan®, die staan voor maximale betrouwbaarheid, robuustheid en duurzaamheid.

 • Reliant™ AGM met C-Max Technology™. Verbeterde functie voor een uitstekend continu vermogen en een hoge totale energieopbrengst. Standaard is de uitzonderlijk hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Trojaanse batterijen, waar ze om bekend staan.
 • Trojan Deep-Cycle AGM en gelbatterijen hebben handgrepen voor het eenvoudig optillen in krappe ruimtes en twee aansluitingen voor het eenvoudig aansluiten van alle elektronische apparaten.
 • Grote ontluchtingskappen op de deep-cycle modellen verminderen het risico op zuurlekkage.
 • Trojan batterijen zijn voorzien van de eigen Maxguard® T2-scheider en de exclusieve Alpha Plus®-pasta met T2-technologie™, die zorgt voor een langere levensduur van de batterij, een langere gebruiksduur en minder onderhoud.

U kunt uw onderhoudsroutine voor de batterij ook vereenvoudigen met Hydrolink™ Watering en de besproeiingstijd van de batterij verkorten. Tegelijkertijd worden de prestaties en de levensduur van uw Trojan batterijen gemaximaliseerd. Hydrolink is voor Trojan 6-volt, 8-volt en 12-volt batterijen met vloeibare irrigatie. Na installatie kan een complete set batterijen in minder dan 30 seconden worden gevuld.

Het aantal installaties voor hernieuwbare energie (RE) groeit over de hele wereld. Vooral in de derde wereld hebben veel mensen geen permanent beschikbaar elektriciteitsnet zoals we dat in onze geïndustrialiseerde landen kennen. Zonne-energietechnologie en oplossingen voor de opslag van batterijen maken het mogelijk om daar schone en betrouwbare energie te gebruiken voor het dagelijks leven. Ook in onze landen wordt de kwestie van het voeden van het openbare elektriciteitsnet met zonne-energie steeds belangrijker. Vandaag de dag kan de gewonnen energie al tijdelijk worden opgeslagen met geschikte modules, zodat de elektriciteit beschikbaar is op het moment dat deze nodig is. Als toonaangevende fabrikant van fietsbestendige batterijen werkt de Trojan® Battery Company aan de productie en verbetering van schone en betrouwbare energieopslagoplossingen. De knowhow van meer dan 90 jaar zorgt ervoor dat Trojan® batterijen van de hoogste kwaliteit zijn, robuust zijn en een lange levensduur hebben. In het segment van de zonne-energie (Renewable Energy – RE) biedt Trojan® de volgende portefeuille van batterijen aan:
Solar Industrial Flooded, Solar Premium Flooded, Solar Signature Flooded, Solar AGM en Deep-Cycle Gel.

Alle Trojan® producten zijn onderverdeeld in twee categorieën:

Kleurcode Batterijlabel

FLOODED

AGM

LITHIUM

GEL

D O W N L O A D

Trojan® AW Brochure

PDF (1.6 MB)
engl.

Trojan® FM Brochure

PDF (1.3 MB)
engl.

Trojan® Golf EV Brochure

PDF (1.3 MB)
engl.

Trojan® TR Brochure

PDF (841 KB)
engl.

Trojan® Marine  und Caravaning (MR + RV) Brochure

PDF (1.8 MB)
engl.

Trojan® Solar RE Brochure

PDF (670 KB)
engl.