RELiON – Insight serie met innovatieve Super Smart BMS voor parallelle schakelingen

Slechts enkele maanden na de introductie van de nieuwe LT-serie – een serie die optimaal geschikt is voor koelprestaties – heeft RELiON onlangs de volgende generatie lithiumbatterijen geïntroduceerd, de Insight-serie.

De nieuwste toevoeging aan de RELiON productfamilie zijn de eerste schaalbare LiFePO4-batterijen die beschikbaar zijn in industriestandaardafmetingen die geen extra hardware vereisen als ze parallel worden aangesloten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het revolutionaire „Super Smart“ accumanagementsysteem met 

„Bullseyes Balancing“, dat de prestaties optimaliseert om een maximale capaciteit en levensduur te bereiken in een parallelle verbinding. Bovendien beschermt de intelligente koeling, een passief warmtebeheersysteem, de accu’s tegen oververhitting en verlengt zo hun levensduur. De InSight-batterijen zijn verkrijgbaar in 12, 24, 36 en 48 volt GC2-formaat en zijn ontworpen ter vervanging van conventionele loodzuuraccu’s in deep-cycle-toepassingen zoals golfkarren, reinigingsmachines, schaarliften, recreatieve voertuigen, mariene toepassingen, hernieuwbare energiesystemen en nog veel meer.

Deel op